Kylie Minogue deelt rozen uit tijdens concert

Kylie Minogue deelt rozen uit tijdens concert

Kylie Minogue heeft tijdens haar BST Hyde Park concert in Londen 1.200 Avalanche+ rozen aan het publiek uitgedeeld. LM Flower Fashion Productions werd rechtstreeks door de popster benaderd met de vraag een bijzonder moment met rozen te realiseren tijdens haar optreden. Vervolgens werden de Avalanche+ en Peach Avalanche+ rozen geselecteerd. Gedurende haar hit 'Where the Wild Roses Grow' vroeg Kylie haar publiek de liefde door te geven door elkaar een roos te geven. De zangeres overhandigde de eerste roos en zo ontstond ‘the wave’ van rozen in het publiek.

BST Hyde Park (British Summer Time Hyde Park) is het grootste en bekendste festival in Londen en trekt jaarlijks spraakmakende artiesten en gasten aan. Op zaterdag 13 juli trad popicoon Kylie Minogue op voor 65.000 fans. Het nummer 'Where the Wild Roses Grow' dat Kylie tijdens het optreden a capella zong werd extra speciaal door de honderden Avalanche+ rozen die de zangeres uit dankbaarheid voor haar publiek uitdeelde en hiermee het doorgeven van de liefde symboliseerde.

Kylie Minogue heeft sinds 1987 een succesvolle carrière in de muziek scene opgebouwd. Het zijn niet alleen de hits 'I Should Be So Lucky', 'Better The Devil You Know', 'Spinning Around' en 'Can’t Get You Out Of My Head', die haar wereldberoemd maakten; in de afgelopen twee decennia is ze daarnaast uitgegroeid tot een succesvol mode-icoon, ontwerpster, ondernemer, actrice en filantroop. Dit jaar werd ze al uitgeroepen tot Global Icon tijdens de Brit Awards, won ze een Grammy Best Pop Dance song voor haar hit 'Padam Padam', woonde ze het exclusieve Met Gala bij, gaf ze een aantal shows in Las Vegas Residency en onlangs verscheen haar nieuwe single My Owh My. De Australische ster heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht en vijf miljard streams! Haar meerdere prijzen omvatten Brit Awards, twee Grammy’s en MTV Awards. Kylie is de enige vrouwelijke artiest die in vijf opeenvolgende decennia een nummer een album en met top 10 singles scoorde in het Verenigd Koninkrijk.

LM Flower Fashion Productions
Het realiseren van de Avalanche+ rozen voor Kylie’s Hyde Parkshow was voor LM Flower Fashion Productions opnieuw een bloeiende samenwerking met de wereldster. In 2012 was LM Flower Fashion Productions samen met Jeff Leatham verantwoordelijk voor de Nederlandse bloemen tijdens de lancering van Kylie haar boek 'Fashion' in Harrods, ter gelegenheid van haar 25 jarig jubileum. Vervolgens heeft LM Flower Fashion de bloemen gestyled voor diverse fotoshoots. In 2014 heeft het bedrijf de bloemen geleverd die te zien zijn in de videoclip van 'Sleepwalker'. De naam LM Flower Fashion Productions werd ook veelvuldig genoemd tijdens de concerten van Kylie’s 'Kiss Me Once’ wereldtoer. Het stylen van de bloemen in de Royal Albert Hall in 2016 voor de Kylie Christmas concerten was een wel heel bijzondere samenwerking. De sfeer van de wereldberoemde en een van ’s werelds mooiste concertzalen was indrukwekkend. In 2018 stylede LM Flower Fashion Productions de bloemen voor Kylie haar 50e verjaardag in het Londense Chiltern Firehouse.

(Foto: Instagram Kylie Minogue)

Bron:

Deel artikel