Makkelijk communiceren via Floriday Messenger

Makkelijk communiceren via Floriday Messenger

Altijd direct communiceren met de juiste contactpersoon? En alle informatie over het onderwerp gelijk beschikbaar? Floriday Messenger maakt het de gebruikers van het platform mogelijk. Zoeken in allerlei e-mails of Whatsappjes is verleden tijd, tegenwoordig vind je al Floriday-kweker of -koper alle communicatie en informatie terug op één plek. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten, aldus Royal FloraHolland.

Vorig jaar concludeerde Floriday na onderzoek onder haar kwekers en kopers dat veel onderlinge communicatie vaak gaat over onderwerpen en zaken die in Floriday te vinden zijn. Dit resulteert in veel Whatsapp- en emailberichten inclusief foto’s over en weer. Kwekers en kopers zijn veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste contactpersoon en informatie. Het doel van Floriday: efficiëntie voor de gebruiker verhogen én het werk een stuk makkelijker maken. Daarom ontwikkelde het Floriday-team een nieuwe functie: Floriday Messenger.

De voordelen van Floriday Messenger
Wie via Floriday werkt, heeft zijn/haar communicatie over de handel voortaan gebundeld op één plek. Vragen over in- of verkooporders, correcties of bijvoorbeeld contracten? Direct bij het gewenste onderwerp kan de gebruiker een chat opstarten. Bovendien is met Floriday Messenger eenvoudig het juiste contact of team zo gevonden om de vraag aan te stellen. Gesprekken zijn makkelijk terug te vinden, ook die van collega’s. Dat werkt prettig samen en scheelt een hoop onduidelijkheid.

Floriday Messenger zal steeds verder uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. Zo is het straks mogelijk om artikelen en foto's toe te voegen aan chats. Ook kunnen collega’s elkaar straks intern berichten versturen. Handig voor onderlinge afstemming. Daarnaast zullen op meer plekken chats kunnen starten.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel