FSI organiseert Q&A

FSI organiseert Q&A

Op dinsdag 20 augustus organiseert FSI (Floriculture Sustainability Initiative) een Q&A sessie over het kleinschalige kwekerschema en de consultatieronde. Begin augustus is de consultatieronde geopend op het kleinschalige kwekerschema en de bijbehorende regels. Via een online vragenlijst, krijgen belanghebbenden in de sierteeltsector de mogelijkheid om hun feedback erop te geven.

Het FSI-bestuur zal bij het vaststellen van het definitieve schema de feedback van de consultatieronde meenemen, zo laat Royal FloraHolland weten.

Tijdens de Q&A wordt er via een presentatie meer uitleg gegeven over de inhoud van het schema en worden deelnemers meegenomen hoe ze online feedback kunnen geven op het aangepaste certificeringsschema en de bijbehorende regels. Ten slotte is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Er worden in totaal drie sessies gegeven: een Nederlandse, Engels en Duitse Q&A. De sessies zijn bedoeld voor de kleinschalige kwekers. Het doel is om hen wat dieper mee te nemen op welke manier het aangepaste certificeringsschema verschilt van het reguliere schema en het zo eenvoudiger te maken om de consultatie in te vullen. Ben je een kleinschalige kweker en wil je erbij zijn? Laat dan hier je gegevens achter.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel