Waterdrinker GTC Days

Waterdrinker GTC Days

Van zondag 3 tot en met vrijdag 8 november vinden de GTC Days bij Waterdrinker plaats: zes bruisende inkoop- en inspiratiedagen. Deze editie belooft opnieuw een bijzondere ervaring te worden, boordevol unieke noviteiten, verrassende marktintroducties en spectaculaire Our Future Plants.

De GTC Days hebben een grote aantrekkingskracht op bloemisten, tuincentra, groothandelaren en retailers uit heel Europa. De beursdagen bieden een uitgelezen kans om nieuwe trends te ontdekken en de meest exclusieve planten, bloemen en accessoires in te slaan.

Het GTC: een groene hotspot
Met een indrukwekkende oppervlakte van 25.000 m² en een assortiment van meer dan 9.000 verschillende producten is het Waterdrinker Green Trade Center in Aalsmeer dé plek voor groene wederverkopers. Tijdens de GTC Days wordt het inkoop- en inspiratiecentrum omgetoverd tot een creatieve hotspot, waar klanten kunnen profiteren van scherpe deals en zich kunnen laten verrassen door bijzondere handel.

Orchideeën in de spotlights
Voor deze editie pakt Waterdrinker groots uit. In samenwerking met Orchidee Nederland krijgt ‘de koningin der planten’ een erepodium. “De orchidee maakt een comeback en wordt steeds vaker door influencers gezien als trendy en eigentijds,” aldus Waterdrinker. Om dit te benadrukken transformeren bloemsierkunstenaars Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer de entreehal van het GTC tot een indrukwekkende orchideeën-experience. Met de orchideeën, aangeleverd door een groep toegewijde kwekers, tonen Florian en Ueli aan hoe veelzijdig deze planten zijn.

Exclusieve noviteiten en marktintroducties
Naast bijzondere orchideeën presenteert Waterdrinker in samenwerking met kwekers en veredelaars aantrekkelijke noviteiten, opvallende specialties en (toekomstige) marktintroducties. De verrassende Our Future Plant-selectie biedt klanten een uniek kijkje in veelbelovende soorten die binnenkort, hopelijk exclusief bij Waterdrinker, beschikbaar komen.

Inspirerende workshop en netwerkgelegenheden
Waterdrinker zet in op verbinding. Tijdens meet & greets kunnen bezoekers direct in contact komen met kwekers en andere professionals uit de sector. Ook wordt er, in samenwerking met VBW en Orchidee Nederland, een social media-workshop voor bloemisten georganiseerd. Deze workshop biedt waardevolle inzichten in hoe bloemisten hun online zichtbaarheid kunnen vergroten en hun klantenbestand kunnen uitbreiden. Voorafgaand aan de workshop verzorgt Europees kampioen bloemsierkunst Hanneke Frankema een inspirerende demo waarbij zij verschillende technieken demonstreert.

Internationale bezoekers
De novembereditie van de GTC Days trekt jaarlijks een internationaal publiek aan, mede dankzij de gelijktijdige Trade Fair Aalsmeer. Voor klanten en bezoekers biedt Waterdrinker een gratis pendelservice aan, zodat beide beurzen gemakkelijk kunnen worden gecombineerd. “We kijken ernaar uit om onze klanten en bezoekers te verwelkomen, hen te inspireren en een onvergetelijke ervaring te bezorgen”, sluit Waterdrinker af.

Klik hier voor meer informatie en plan je bezoek.

 

Bron:

Deel artikel