Nieuw dc en nieuwe directeur voor VannoVa

Nieuw dc en nieuwe directeur voor VannoVa

VannoVa maakt een belangrijke stap in de richting van verdere groei en professionalisering. Vanaf maandag 9 september nam het collectief een nieuw, groter distributiecentrum in Naaldwijk in gebruik. Deze uitbreiding komt tegelijkertijd met de benoeming van Leon Kuijt als Commercieel Directeur, een rol waarin hij de focus zal leggen op de verdere ontwikkeling van marketing en verkoop.

Leon Kuijt is geen onbekende bij VannoVa en brengt een rijke ervaring mee. Zijn aanstelling onderstreept de ambitie van VannoVa om de telersvereniging naar een hoger niveau te tillen. “De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet met de start van een distributiecentrum, het opzetten van de directe verkoop en een locatie in Aalsmeer. Deze aanstelling is een mooie uitdaging richting de toekomst voor mij persoonlijk maar ook voor VannoVa als coöperatie.” De uitbreiding van het distributiecentrum is een directe reactie op de groei van het areaal, met recente toevoegingen van Gommans Flowers, de uitbreiding van de kasoppervlakte bij J&A Flowers en de aanstaande nieuwe locatie van Chrysantenkwekerij Van Wijk. En daarbij de groei in directe verkoop en dan met name de VannoVa export verpakking.

Het nieuwe distributiecentrum is uitgerust met een ruime verpakkingsruimte, een grotere koelcel en een geavanceerde ompaklijn. Deze modernisering stelt VannoVa in staat om sneller en efficiënter te opereren, wat de levering van chrysanten verder optimaliseert. Ondanks de groei en uitbreiding blijven klanten in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk profiteren van de service en snelle levertijden, waarbij je tot 11.00 uur kunt bestellen voor dezelfde dag voor 15.00 uur geleverd.

Laurens van der Lans, verantwoordelijk voor het distributiecentrum, benadrukt: “Het is fantastisch om nu de ruimte te hebben en een officieel VannoVa-kantoor in gebruik te nemen. Deze uitbreiding positioneert ons voor de toekomst, zodat we nog beter kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en onze service kunnen blijven garanderen.”

Bron:

Deel artikel